Five-spice kyllinglår i form med grønnsaker

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

En enkel og smakfull rett som sender tankene til østen. Server med salat og ris.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 stk grillet kyllinglår , delt i to
  • 1 ss olje
  • 2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 6 stk sjalottløk
  • 5 båt hvitløk
  • 2 stk gulrot i grove staver
  • 1 stk fennikel i båter
  • 14 stk sellerirot
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Del kyllinglårene i to ved leddet og skjær et par dype snitt i hver bit med en skarp kniv. Gni bitene godt inn med krydder, også ned i snittene.

2. Varm oljen i en stekepanne og brun kyllingbitene godt på alle kanter.

3. Legg grønnsakene i bunnen av en vid, lav gryte og plasser de brunede kyllingbitene oppå. Hell over buljongen. Sett på lokk og sett inn i ovnen ved 180 °C i ca. 45 minutter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.