Chili- og peanøttdip

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det asiatiske kjøkken har mange spennende variasjoner som kan gi oss nye smaksopplevelser. Dette er en nydelig dip med kraftig smak som passer til asiatiske vårruller eller grillet svinekjøtt.

Ingredienser

  • 1 stk rød chili
  • 50 g peanøtter
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 3 ss sukker
  • 12 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss chilisaus

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens chili og kutt den i skiver. Grovhakk peanøtter.

2. Bland chili og peanøtter med hvitløk, sukker, eddik, vann, fiskesaus og chilisaus.

3. Rør til sukkeret har løst seg opp.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.