Che-Ko Pa gourmetsalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Navnet på denne salaten høres eksotisk ut, men det kommer faktisk fra ingrediensene. Her har du en smakfull salat med CHEvre, KOriander og PAstrami.

Ingredienser

  • 150 g pastrami
  • 150 g frisk spinat
  • 2 stk plommetomat
  • 1 stk rødløk
  • 100 g mild chevre (hvit geitost)
  • 2 ss frisk koriander
  • 12 stk rød chili
  • 2 ss olivenolje
  • 14 stk lime
  • 12 ts dijonsennep
  • 1 ts honning
  • 2 ts hvit balsamicoeddik
  • 12 ts pepper
  • 14 ts flaksalt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg spinaten i iskaldt vann noen minutter, skjær deretter av stilkene og la den renne av.

2. Skjær pastrami i tynne strimler og finhakk chili. Fres pastrami og chili så vidt i varm panne med litt olivenolje.

3. Del klasetomatene i to og ta ut innmaten. Skjær tomaten i strimler.

4. Skjær rødløken i tynne strimler. Hakk koriander grovt.

5. Legg spinatblader på en tallerken og bygg på lagvis med tomater, rødløk, pastrami og koriander. Smuldre mild chevre på toppen.

6. Bland sammen saften av lime, dijonsennep, honning, hvit balsamico, og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Sprinkle over salaten rett før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.