Burritos med kyllingkjøttdeig

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 12 stk løk
  • 1 pose tacokrydder
  • ca. 1 dl vann
  • 1 glass tacosaus
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 1 stk hakket rød paprika
  • 1 dl revet hvitost
  • 8 stk hvetetortilla

Guacamole:

  • 1 stk avokado

litt sitronsaft

  • 1 båt revet hvitløk

litt salt og kvernet pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.

2. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.

3. Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.

4. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.