Black and White spyd med grillede grønnsaker

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En artig variant av grillspydet. Her har vi blandet det lyse svinekjøttet med det røde storfekjøttet.

Ingredienser

  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 300 g ytrefilet av svin
  • 4 ss grillolje , chili

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk fennikel
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika
  • 8 stk frisk sjampinjong
  • 12 glass pesto

Slik gjør du

1. Skjær rødløk og fennikel i båter, squash og sjampinjong i skiver. Del paprika i grove biter.

2. Grill grønnsaker til de er møre, ca. 5 minutter. Legg dem i en bolle og vend inn pesto.

3. Skjær kjøttet i passende biter. Tre kjøtt av storfe og svin på spydene.

Bruker du grillspyd av tre bør spydene ligge i vann 20-30 minutter før bruk, slik at de ikke tar fyr under grilling.

4. Pensle spydene med grillolje. Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side.

Server grillspydene med deilige pestomarinerte grønnsaker. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.