Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffsnadder

Biffsnadder

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 pose sjalottløk i båter
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 pose sjalottløk i båter
  • 1 stk. rød paprika
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne med halvparten av margarin/olje. Ha i biffkjøttet og stek det raskt på høy varme til det har fått fin farge på alle kanter. Legg kjøttet over på en tallerken.
  2. Sett stekepannen tilbake på varmen og tilsett i resten av margarin/olje. Stek løk, sjampinjong og paprika raskt til det begynner å få farge, men fortsatt har litt tyggemotstand.
  3. Ha kjøttet tilbake i pannen og stek det med grønnsakene 1-2 minutter. Krydre med salt og pepper.
  4. Lag saus etter anvisning på posen. Du kan også lage en hjemmelaget béarnaisesaus.
  5. Server biffsnadder rykende varmt.
Sett gjerne ditt eget preg på ferdigsausen ved å smaksette den med litt ekstra syre (sitron eller hvitvinseddik) og litt friske urter (estragon og kjørvel)

Server med ris, pommes frites eller potetbåter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 04:21:57