Biffsauté med asparges

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en kraftig, smakfull og mettende rett. Sauté er grytenes luksusvariant.

Ingredienser

  • 600 g biff i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

1. Skjær soppen i båter og stek den i margarin på middels varme. Når soppen har fått en gyllen farge, tilsett biffstrimlene. Krydre med salt og pepper.

2. Når biffstrimlene er brune på alle sider, tilsett asparges delt i to. La det steke i 1-2 minutter.  

3. Ha i sambal oelek og tomatpuré. Bland sammen og tilsett matfløte. La sautéen koke i 2 minutter til den begynner å tykne.

Server med ris, gjerne villris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.