Biff med brie

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.

Ingredienser

  • 2 stk biff , indrefilet eller ytrefilet
  • 1 ss margarin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 2 skive bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé

Slik gjør du

1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.

2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.

3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.