Yoghurtmarinert svinebiff

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Å marinere i yoghurt er mye brukt i blant annet India, Indonesia og flere andre asiatiske land. Denne retten med svinebiff er inspirert av det indonesiske kjøkken, der yoghurt brukes mye sammen med lime og koriander.

Ingredienser

  • 2 stk skinkebiff
  • 3 ss yoghurt naturell
  • 1 ss limesaft
  • 1 ss finhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
209kcal
Fett
4.3g
Protein
40.1g
Karbohydrater
1.8g
Jern
1.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Bland sammen yoghurt, limesaft og koriander, slå det ned i en plastpose, og legg kjøttet i. La det marinere i minst to timer.
  2. Ta det ut av posen, krydre med salt og pepper, og grill biffene ca. 2 min på hver side til de er gjennomstekte.
  3. Server gjerne med en dressing laget av det samme som marinaden, tilsatt litt sukker og pepper.
NB! Ikke bruk rester av marinaden til dressing, da det ikke er lurt med hensyn til bakterier. Lag heller ny.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.