Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 12 pk ruccula
  • 1 stk rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé

Slik gjør du

1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.

2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken. 

3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter.

Server med en herlig solbærgelé. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.