Vossakorv med marinert artiskokk

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her er en tapasvariant med kulturkræsj, vossakorv med artiskokk. Vossakorv er en grov norsk pølse med masse smak, mens artiskokk er en grønnsak mye brukt i Italia. Til sammen blir dette en artig og spennende juletapas.

Ingredienser

  • 12 stk vossakorv
  • 1 ss margarin til steking
  • 4 stk hermetiske artiskokker
  • 4 stk tannpirkere eller cocktailpinner
  • 1 ss finhakkede soltørkede tomater

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Ta av skinnet på vossakorven og del den i 4 munnfuller på skrå.
  2. Stek dem raskt i en stekepanne.
  3. Fest vossakorv og artisjokk sammen med en tannpirker/coctailpinne og sett på et fat. Topp med litt soltørket tomat.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.