Vennelagsgryte med chorizopølse og krepsehaler

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Vennelagsgryte passer perfekt i gode vennelag! Gryteretten har både krydderpølse og krepsehaler, så noe for enhver.

Ingredienser

  • 400 g chorizopølse eller annen krydderpølse
  • 1 stk løk , finhakket
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 2 ss olje til steking
  • 3 dl villris
  • 6 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g krepsehaler
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 12 ts tabasco

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Stek løk og hvitløk i en gryte. Rør i ris og buljong. La det koke i 15 minutter.
  2. Skjær pølsene i passende biter. Rør inn tomater, pølsebiter og krepsehaler. Smak til med tabasco. La gryten koke i noen minutter.

Serveres med salat og brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.