Tropisk saus

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Denne sausen passer godt til svinekjøtt.

Ingredienser

  • 1 stk godt moden papaya
  • 2 stk kiwi
  • 1 stk lime
  • 112 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 3 ss ripsgelé
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Skrell papaya og fjern kjernene. Skrell kiwi. Riv skallet på en lime og press ut saften.
  2. Mos fruktkjøttet med stavmikser. Tilsett limesaften mens du moser.
  3. Hell mosen i en kjele og ha i crème fraîche. Kok opp og smak til med ripsgele, revet limeskall og pepper.
I stedet for papaya kan du bruke pære eller tilsvarende mengde honningmelon.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.