Tortilla de patatas

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Vi spiser gjerne tapas i en avslappet og uformell atmosfære. Tapas består av mange forskjellige appetittvekkere som kan settes sammen til et helt måltid. Oliven, skinke, kjøttboller og omelett inngår vanligvis i en tapasmeny.

Ingredienser

  • 6 stk potet
  • 1 stk løk
  • 1 ss olivenolje til steking
  • 5 stk egg
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Skrell potet og løk, og skjær dem i tynne skiver. Stek poteter i olje ved middels varme til de er møre. Stek i flere omganger, og ha litt salt og pepper på potetene etter hvert.

2. Fres løk til den er blank. Ha potetskivene tilbake i pannen og bland dem med løken.

3. Visp egg lett sammen med salt og litt pepper, og hell eggeblandingen over poteter og løk. Rist litt i pannen, slik at eggeblandingen kommer til mellom alle potetskivene. La omeletten stivne ved middels varme under lokk. Pynt med løkringer og urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.