Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomatsalat med spekeskinke

Tomatsalat med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver spekeskinke
  • 700 g tomat
  • 150 g rips
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss rapsolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprøstekt spekeskinke er en deilig kontrast til den søte og syrlige tomatsalaten med rips. Dette er en lett og frisk sommerforrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver spekeskinke
  • 700 g tomat
  • 150 g rips
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss rapsolje

Slik gjør du

  1. Stek spekeskinkeskiver i tørr, varm stekepanne. Legg skivene over på tørkepapir. 
  2. Skyll tomat og rips. Rens bærene og skjær tomatene i fire.
  3. Ha tomatbiter, rips og hakket mynte i en skål. Krydre med salt og pepper, og bland godt sammen. Drypp rapsolje over. 
  4. Brekk biter av den sprøstekte skinka og ha i salaten.

Salaten er best når den serveres romtemperert.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 17.04.2024 00:34:41