Tapasboller med fiken og koriander

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ingen tapas uten kjøttboller. Her er en julevariant med fiken og koriander.

Ingredienser

  • 500 g medisterdeig
  • 5 stk finhakket tørkede fiken
  • 1 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 1 ss finhakket rød chili
  • 4 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss olje til steking
  • 1 stk finhakket løk
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater

Slik gjør du

  1. Bland deigen sammen med krydder og fiken. Form små boller som du legger på bakepapir i en langpanne. Stek på 225 grader i ca. 10 minutter.
  2. Fres løk i olje og tilsett tomater og de nystekte tapasbollene. La alt småkoke i ca. 10 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.