Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Nesten alle land i verden har sin versjon av kjøttboller. Her får du oppskriften på De Forente Arabiske Emirater sin versjon. En spennende og annerledes kjøttbolle med loff dynket i druejuice.

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 3 skive , tykke loff
  • 112 dl druejuice
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 2 stk løk , finhakket
  • 3 ss revet hvitost
  • 2 stk egg
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss frisk dill , finhakket
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Skjær av skorpen på loffskivene og del resten i små terninger. Dynk terningene i druejuicen. Ta dem opp igjen og klem ut juicen.
  2. Ha karbonadedeigen i en bolle og rør godt inn de dynkede brødterningene. Ha så i alle de andre ingrediensene bortsett fra oljen.
  3. Lag små kjøttboller av deigen og stek dem i en varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.