Syltekanapeer med tørket frukt

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Biter av sylte med søte svisker og aprikoser er lettlaget og deilig som snacks eller tapas. Perfekt for store sammenkomster i jula.

Ingredienser

  • 3 skive julesylte ca. 1,5 cm tykke
  • 12 pk ruccula
  • 18 stk svisker uten sten
  • 18 stk tørket aprikos
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Skjær sylta i biter. Sett den på tannpirker (uten fluorsmak) sammen med sviske og aprikos.
  2. Vask rucculasalaten og vend den i litt olje. Krydre med salt og pepper.
  3. Legg salaten på fat med syltepinnene på toppen.

Server syltepinner som en av flere tapasretter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.