Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinebiff med parmesan- og hvitløksaus

Svinebiff med parmesan- og hvitløksaus

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g frisk spinat
  • 3 stk. vårløk

Parmesan- og hvitløksaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g fersk parmesan revet
  • 1 ts tørket timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (13)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne retten med saftig svinebiff og kremet saus smaker det mye av. Passer perfekt som familiemiddag på en hverdag du har litt ekstra med tid til matlagingen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g frisk spinat
  • 3 stk. vårløk

Parmesan- og hvitløksaus:

  • 2 ss margarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g fersk parmesan revet
  • 1 ts tørket timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

      Server med ris eller poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 17:41:25