Stekte salamiskiver med cherrytomater

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salami er italiensk pølse på sitt aller beste. Ikke bare er det godt som pålegg, men pølsa er også utrolig god stekt. Den syrlige smaken hos tomat sammen med den salte smaken hos salami gjør denne retten til en perfekt forrett eller tapasrett.

Ingredienser

  • 20 skive salami
  • 10 stk gule rød cherrytomat
  • 10 stk røde rød cherrytomat
  • 20 blad frisk basilikum til pynt

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Stek salamiskivene i en stekepanne og legg dem på et kjøkkenpapir. Skivene skal være sprø og tørre.
  2. Vask og del cherrytomatene i to. Anrett tomatene i en liten skål eller en suppeskje og pynt med basilikum.

Server som en enkel forrett eller tapasrett med eller uten brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.