Stekt røkelaks med eplemos

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Røkelaks og eplemos?? Jovisst! Den salte, røkte laksen blir kraftigere i smaken når den stekes. Sammen med den søte, kanelkrydrete eplemosen blir det en spennende og svært vellykket smakskombinasjon som vil overraske gjestene dine. 

Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 200 g eplemos
  • 1 ts malt kanel

Slik gjør du

  1. Del røkelaksen i fire skiver. Stek disse raskt på begge sider i en tørr, varm panne. Løft skivene forsiktig over på kjøkkenpapir og la dem bli lune.
  2. Bland eplemos og kanel.

Server eplemosen i et lite glass. Legg den stekte laksen på toppen av glasset.

Sprøstek små baconterninger, avkjøl og vend dem inn i eplemosen. Nydelig!
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.