Stekt pære med kremost og bacon

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Stekte pærer med kremost og bacon er enkel og god snaddermat du kan sette på tapasbordet eller servere som tilbehør til for eksempel røkt skinke, skinestek eller reinsdyrstek. 

Ingredienser

  • 100 g bacon i skiver
  • 2 ss smør til steking
  • 3 stk pære
  • 14 ts kvernet pepper
  • 1 pk kremost naturell (á 125 g)
  • ca. 4 kvister frisk timian

Slik gjør du

1. Kutt bacon i små terninger. Fres det sprøtt i en varm stekepanne med litt smør. Ha baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir, slik at fettet renner av. Kutt det i mindre biter.

2. Del pære i fire, og ta ut kjernen. Stek pærebitene i en varm stekepanne med litt smør, til de får en fin gyllen farge på alle sider. Krydre med litt pepper. Legg pærene over på en tallerken med kjøkkenpapir, slik at fettet renner av. 

3. Smør litt kremost på hver av de stekte pærebitene, og legg dem over på et fat. Dryss over sprøstekt bacon, og pynt med litt frisk timian. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.