Stek á la Fiji

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Fiji, et drømmeland for mange sol og strandsultne nordmenn. Med denne oppskriften får vi ikke smaragdgrønt vann eller hvite sandstrender, men vi kan kanskje nøye oss med smaken av paradis?

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 2 kg oksestek
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss tørket oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 5 stk løk
  • 1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Ha olje i en kjele, eller gjerne en jerngryte, på middels varme. Brun steken på alle sider i ca. ti minutter.
  2. Ha krydderet over steken.
  3. Hakk løk i terninger, og tilsett løken sammen med tomatene i gryta. Sett ned temperaturen, og sett på lokk. La steken stå i ca 2, 5 time. Denne steken skal være gjennomstekt.

Server i skiver, gjerne sammen med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.