Spicy lammespyd

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Spicy lammespyd med herlige smaker av koriander, rosmarin og kajennepepper passer perfekt som en av flere retter på et tapasbord.

Ingredienser

  • 400 g flatbiff av lam
  • 12 dl olivenolje
  • 4 ss frisk koriander
  • 1 stk hakket rød chili
  • 2 ss frisk rosmarin
  • 3 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter. Slik unngår du brente ender på spydene.
  2. Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle.
  3. Kjør øvrige ingredienser sammen i en stavmikser. Hell denne marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i ca. en halv time.
  4. Tre kjøttet på spydene. Grill eller stek lammespydene i ca. 3-5 minutter på hver side.

Server gjerne med en yoghurtsaus.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.