Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekeskinkesmørbrød

Spekeskinkesmørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat eller annen frisk salat
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skiver agurk
  • 1 båt tomat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smørbrød spises først med øynene, og deretter med munnen. Det skal være høyt, delikat og mettende. Våre matglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager dine smørbrød på dansk vis, blir de garantert suksess i en hver anledning.

 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat eller annen frisk salat
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skiver agurk
  • 1 båt tomat

Slik gjør du

1. Smør smør eller margarin på brødskiven. Legg på salatblader.

2. Legg en stor skje eggerøre på midten og dander tynne skiver spekeskinke rundt.

3. Pynt med agurkskiver, tomat og eventuelt urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 02:00:32