Spekeskinkesmørbrød

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Med ferske råvarer og litt fantasi kan man selv lage de mest fristende smørbrødene. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

 

Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skive agurk
  • 1 båt tomat

Slik gjør du

1. Smør margarin på loffskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.

 


2. Legg eggerøre på i midten og surr spekeskinke rundt.

 


3. Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over eggerøren. Pynt med tomat og eventuelt urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.