Snadderpølser i filodeig

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En innbakt pølsevariant for de voksne. Smaksrike pølser og spennende fyll.

Ingredienser

  • 4 stk chilipølse eller annen type smaksrik pølse
  • 4 blad filodeig
  • 2 ss smør

Fyll 1:

  • 8 stk svisker
  • 14 stk rødløk

eller

Fyll 2:

  • 100 g blåmuggost
  • 8 stk valnøttkjerner

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær et snitt i pølsene på langs.
  2. Finhakk svisker og rødløk og legg dette i pølsene, eller bruk valnøtter og blåmuggost.
  3. Legg pølsene på hver sitt ark filodeig med snittet i pølsa opp. Pakk filodeigen sammen, pensle med smør, og stek på 225 ºC i ca. 15 minutter.

Skjær pølsene i biter, og server gjerne dipsaus ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.