Skinkesmørbrød

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Med ferske råvarer og litt fantasi kan man selv lage de mest fristende smørbrødene. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene på dansk vis, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Ingredienser

  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g kokt skinke eller røkt skinke
  • 20 g ferdig potetsalat
  • 2 skive agurk
  • 1 båt tomat
  • 14 stk ananasring

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg dem på brødskiva.
  2. Legg potetsalat i midten og brett skinke over.
  3. Skjær et kutt halvveis gjennom agurkskivene og vri dem som en vifte over skinka. Pynt med tomat, ananas og eventuelt urter.

Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunsj når du skal ha venner eller familie på besøk.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.