Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Maislapper

Maislapper

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl maismel
  • 0,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 300 g hermetiske maiskorn
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss margarin til steking
  • 300 g bacon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse delikate gyllengule lappene blir raskt en favoritt både hos små og store som har lyst på noe ekstra godt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl maismel
  • 0,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 300 g hermetiske maiskorn
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss margarin til steking
  • 300 g bacon

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server smakfulle maislapper med sprøstekt bacon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 15:56:54