Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkepai - alternativ 1
På MatStart finner du enkel oppskrift på skinke- og purrepai. Den er laget for barn, men tillatt for voksne. 😉 Besøk matstart.no

Skinkepai

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. ferdig paideig

Paifyll:

  • 100 g brokkoli
  • 100 g strimlet kokt skinke
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,25 stk. purre i strimler
  • 4 stk. egg
  • 2 dl melk eller fløte
  • 1,5 dl revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (30)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. ferdig paideig

Paifyll:

  • 100 g brokkoli
  • 100 g strimlet kokt skinke
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,25 stk. purre i strimler
  • 4 stk. egg
  • 2 dl melk eller fløte
  • 1,5 dl revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

trinn du kan merke av

Server paien nystekt eller lun, gjerne med en god, frisk salat ved siden av.

Har du ikke akkurat de ingrediensene som står her, kan du ha nesten hva som helst i en pai. Pølse- eller kjøttrester i terninger, og masse forskjellige grønnsaker smaker godt. Husk å forvelle harde grønnsaker som løk og brokkoli.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 09:36:12