Septembersalat med egg

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Salaten lages av fiskepudding, reker og smakfulle grønnsaker som vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Anrett med eggebåter og server med for eksempel hvitløksbrød.

Ingredienser

  • 400 g fiskepudding
  • 1 stk blomkål
  • 100 g reker i lake
  • 100 g frosne erter
  • 212 dl kremfløte
  • 100 g majones
  • saft av 12 stk sitron
  • 14 ts pepper
  • 5 stk hardkokte egg til pynt

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Del fiskepuddingen i terninger, kok blomkålhodet så vidt mørt og del det opp i små biter.
  2. Ha alt over i en bolle sammen med reker og erter. Spar noen av rekene til pynt.
  3. Visp kremfløten lett (den skal ikke bli stiv) og bland inn majones. Smak til med sitronsaft og pepper. Vend sausen forsiktig med de øvrige ingrediensene til salaten.
  4. Del de kokte eggene i fire og pynt med eggbåter og reker.

 

Server salaten for eksempel sammen med hvitløksbrød eller la den være en del av et koldtbord.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.