Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødbetsalat

Rødbetsalat

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 glass syltede rødbeter ca. 500 g
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss majones
  • 3 ss kremfløte
  • 1 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødbetsalat er et godt tilbehør til posteier og pateer. Salaten smaker dessuten godt til rull, sylte og tunge, og ikke minst i lefseruller!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 glass syltede rødbeter ca. 500 g
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss majones
  • 3 ss kremfløte
  • 1 ts karve
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts sukker

Slik gjør du

1. Hell av rødbetlaken. Kutt rødbete, eple og løk i små terninger og ha det i en bolle.

2. Bland majones og fløte, og vend dette inn i rødbetblandingen. Ha i karve og smak til med salt og sukker.

Kjøp ferdig rødbetsalat og tilsett 1/2 eple i små terninger og 2 ss fløte for at den skal få et hjemmelaget preg. En stilk selleri i små biter gir en frisk opplevelse.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 15:00:00