Roastbiff med pepperrot

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en enkel, men spennende forrett med mye smaker. Pepperrot minner litt om persillerot i smaken, men er mer sterk og intens.

Ingredienser

  • 12 skive roastbiff
  • 4 stk rød cherrytomat
  • 6 stk tørket aprikos
  • 1 ts revet frisk pepperrot
  • 12 bunt frisk gressløk

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Legg tomatene i en ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter. 
  2. Kutt aprikosene i strimler.
  3. Legg roastbiffskiver pent på en tallerken og riv litt fersk pepperrot over kjøttet. 

Server roastbiffskivene med strimlet aprikos, bakte cherrytomater og frisk gressløk.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.