Remuladesaus

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Remuladesaus, er remulade tilsatt pisket krem. Den blir noe tynnere og luftigere i konsistensen, noe som gjør at den passer ekstra godt til kalde forretter og som dipp.

Ingredienser

  • 2 stk eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss saft av sitron
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss finhakket sylteagurk, hel
  • 2 stk finhakket sjalottløk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 dl kremfløte

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Romtemperer alle ingrediensene, bortsett fra kremfløte.

2. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping. 

Om «majonesen» skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.

3. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.

4. Stivpisk kremfløte og vend den inn i remuladen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.