Rekesmørbrød

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g reker eller krepsehaler
  • 5 g majones
  • 1 skive sitron
  • 2 stk forvellede grønn frisk asparges eller hermetiske
  • 1 ts sort lodderogn

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Smør margarin på loffskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  2. Legg rekene pent på og sprøyt på majones i en rosett på toppen.
  3. Skjær et kutt i sitronskiva halvveis gjennom og vri den som en vifte over majonesen. Pynt med aspargestopper, sort lodderogn og eventuelt urter.

Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.