Postei- og baconsmørbrød

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Ingredienser

  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 2 skive leverpostei eller paté
  • 2 skive sprøstekt bacon
  • 1 skive rødbete

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  2. Legg paté/leverposteiskivene pent på sammen med bacon.
  3. Tørk av rødbeteskiva og skjær den i strimler og dryss den over pålegget. Pynt eventuelt med urter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.