Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravet kalv

Portvinsgravet kalvefilet

Ingredienser

porsjoner
  • 700 g indrefilet av kalv eller ytrefilet
  • 1,5 dl salt
  • 1,5 dl sukker
  • 2 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl søt eller halvtørr portvin
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 dl seterrømme
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å grave kjøtt er en gammel metode for lett konservering, og tilfører masse smak til både kjøtt og fisk. Gravet kalvefilet med smak av portvin er en nydelig liten rett som egner seg som forrett til hovedretter med fisk som for eksempel dampet kveite

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 700 g indrefilet av kalv eller ytrefilet
  • 1,5 dl salt
  • 1,5 dl sukker
  • 2 ts kvernet pepper
  • 1,5 dl søt eller halvtørr portvin
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 dl seterrømme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Gravet kalv

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 21:44:11