Pølsefocaccia

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Over 60 min

Hvorfor ikke fylle foccacian med pølser? En morsom overraskelse!

Ingredienser

  • 8 stk chilipølse
  • 1 pose tørrgjær
  • 5 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 12 dl olivenolje
  • 12 dl hvetemel

  • 10 stk rød cherrytomat
  • 1 glass kapers
  • 1 ts flaksalt

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Kna deigen godt sammen. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
  2. Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Trykk halvparten av deigen jevnt utover i forma. Legg i pølser, og dekk med den andre halvparten av deigen.
  3. Del cherrytomater i to, lag små groper i deigen, og dytt dem ned i. Hell over olivenolje, strø på kapers og salt. La den heve i 30-40 minutter.
  4. Stek på 200 ºC midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.