Pølse- og spinatpai

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Over 60 min

En lekker pølsepai som du vil imponere med.

Ingredienser

Paideig:

  • 125 g margarin
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ss vann

Fyll:

  • 4 stk hvitløkpølse eller en annen smaksrik pølse
  • 150 g fetaost
  • 4 stk egg
  • 1 dl matfløte
  • 375 g frossen spinat
  • 1 båt hvitløk
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Smuldre sammen smør/margarin og hvetemel. Ha i vann og kna til en smidig deig. Dekk deigen til, og la den stå i kjøleskapet minst en time.
  2. Trykk deigen ut i en paiform, 26 - 28 cm i diameter. Prikk paibunnen godt med en gaffel. Stek paibunnen  på 220 ºC i ca. 15 min.
  3. Visp sammen egg, og smuldre fetaosten med en gaffel. Klem vannet godt ut av den tinte spinaten. Hakk hvitløk, og bland sammen alle ingrediensene.
  4. Legg pølser i paiskallet og hell over fyllet. Stek videre i ca. 25 minutter.

 

Server med en frisk salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.