Pinnekjøtt i tomatsaus

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Har du rester igjen av pinnekjøttet etter julemiddagen? Lag tapas av restene og be naboer, venner eller familie på juletapas. 

Ingredienser

  • 1 kg kokt pinnekjøtt

Tomatsaus:

  • 1 stk sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 3 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 ss sukker
  • 2 ss hakket, frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og hvitløk og fres det i olivenolje et par minutter.
  2. Tilsett tomater og olje og la det småkoke i 3-4 minutter. Smak til med sukker.
  3. Legg pinnekjøttet i sausen, og la det småkoke i 15-20 minutter.

Serveres som en av flere tapasretter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.