Pastasalat med mozzarella

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, samtidig som den er praktisk å ta med i en plastikkboks på piknik. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.

Ingredienser

  • 500 g pasta penne
  • 12 ts salt
  • saften av 12 stk sitron
  • 3 stk tomat (gjerne klasetomat)
  • 100 g ruccula
  • 1 stk fersk mozzarella
  • 12 ts nykvernet pepper
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet.

2. Tilsett salt og sitronsaft. Avkjøl pastaen.

3. Skjær tomat, ruccula og mozzarella i små biter og bland med pastaen. Smak til med saltpepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.