Paprikasalat til tapas

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Ovnsbakt paprika har utrolig god smak. Her servert som en tapasrett, men dette passer også godt som tilbehør til middag.

Ingredienser

  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 grader. Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø. Legg på brett/langpanne med skallsiden opp og ha godt med olje over.
  2. Sett paprikaen i ovnen og la den stå til den er mørk og nesten ”brent”.
  3. Ta dem ut og legg plastfilm, eller aluminiumsfolie over og kjøl ned. Etter en stund, kan du så flå skinnet av paprikaen.
  4. Del paprikaen i strimler, vend sammen med olivenolje, salt og pepper og finhakket frisk bladpersille.

Serveres som en av flere tapasretter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.