Paideig

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Paideig er enkelt å lage og kan fylles med det du selv ønsker. Bare fantasien setter grenser.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Slik gjør du

  1. Kna hvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.

Dermed er paibunnen  klar til å fylles med ønsket fyll og stekes videre.

Her har du noen forslag:

Pai med tomater og brie

Pai med sopp og bacon

Biffpai

Laksepai

Kyllingpai med spinat

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.