Ørretpaté

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Vår fiskepaté laget av ørret er både nydelig på smak og vakker å se på. Om du vil servere den som forrett eller sette den hel på et koldtbord eller buffet er opp til deg.

Ingredienser

10
Porsjoner
  • 5 skive røkt ørret
  • 500 g ørret
  • 3 stk egg
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss potetmel
  • 112 ts salt
  • 14 ts malt hvit pepper
  • 1 pk crabsticks
  • 200 g frossen spinat

Slik gjør du

  1. Smør en 1 1/2 liters form og kle den med ørretskiver.
  2. Kjør fersk ørret i hurtigmikser sammen med egg, fløte, potetmel og krydder.
  3. Hell halvparten av fiskefarsen i formen og legg i crabsticks. Dekk med godt avrent spinat og fordel resten av farsen på toppen.
  4. Dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i vannbad nederst i ovnen ved 175 °C i ca. en time.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.