Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ørretpaté

Ørretpaté

Ingredienser

10  porsjoner
  • 5 skiver røkt ørret eller laks
  • 500 g ørret eller laks
  • 3 stk. egg
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss potetmel
  • 1,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 1 pk crabsticks
  • 200 g frossen spinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vår fiskepaté laget av ørret er både nydelig på smak og vakker å se på. Om du vil servere den som forrett eller sette den hel på et koldtbord eller buffet er opp til deg.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

10  porsjoner
  • 5 skiver røkt ørret eller laks
  • 500 g ørret eller laks
  • 3 stk. egg
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss potetmel
  • 1,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
  • 1 pk crabsticks
  • 200 g frossen spinat

Slik gjør du

  1. Smør en 1 1/2 liters form og kle den med ørretskiver.
  2. Kjør fersk ørret i hurtigmikser sammen med egg, fløte, potetmel og krydder.
  3. Hell halvparten av fiskefarsen i formen og legg i crabsticks. Dekk med godt avrent spinat og fordel resten av farsen på toppen.
  4. Dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i vannbad nederst i ovnen ved 175 °C i ca. en time.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 16:54:38