Nøttekake med eplemos og krem

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Vår nøttekake med eplemos  er noe av det enkleste du kan bake. Server like enkelt med eplemos og krem. Det enkle kan ofte være det beste.

Ingredienser

  • 250 g hasselnøtter
  • 212 dl melis eller sukker
  • 4 stk egg
  • 2 dl eplemos
  • 212 dl kremfløte
  • 1 ss sukker

Slik gjør du

  1. Mal mandler i en matprosessor. Tilsett melis og egg. Kjør alt sammen til en røre.
  2. Bruk en springform som er 22 cm i diameter og dekk bunnen med bakepapir. Hell i røren og stek mandelbunnen ved 150 ˚C i ca. 40 minutter. Avkjøl kaken.
  3. Bre over eplemos og pisket krem.
  4. Grovhakk en plate kokesjokolade og dryss over tilslutt.
Kaken smaker ekstra god om den dynkes med 3-4 ss madeira.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.