Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medister albondigas

Medister albondigas

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g medisterfarse
  • 1 ss margarin
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 3 stk. laurbærblad

  • 2 stk. pære skåret i staver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkle, gode albondigas laget av medisterfarse. Smaken av jul sammen med kjente smaker fra tapasverden gjør denne oppskriften superspennende.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g medisterfarse
  • 1 ss margarin
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 3 stk. laurbærblad

  • 2 stk. pære skåret i staver

Slik gjør du

  1. Form medisterdeigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
  2. Ha tomater, salt, pepper og laurbærblad i en stekepanne eller gryte.Ha de stekte bollene over i tomatblandingen og la dette syde til sausen har blitt tykk.

Server med pærer kuttet i staver.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 08:17:22