Mangochutney

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er opprinnelig et indisk tilbehør som blir servert ved siden av sterke retter. Men mangochutney er også forfriskende til svineretter og passer utmerket til spekemat.

Ingredienser

  • 1 stk moden mango
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts frisk ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 1 ss sukker
  • 12 ts salt

Slik gjør du

  1. Skrell og skjær mango i små biter. Skrell og hakk hvitløk. Skrell og rasp opp ingefær.
  2. Kok mango med eddik, chili, ingefær og sukker i ca. 5 minutter.
  3. Kjør til puré i foodprocessor sammen med hvitløk. Smak til med salt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.