Kyllingvinger med sjøkreps, avokado og spiresalat

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Ingredienser

  • 16 stk rå kyllingvinger
  • 16 stk sjøkreps
  • 3 stk avokado
  • 1 boks alfalfaspirer
  • 12 boks bønnespirer
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss vineddik , gjerne Muscatell

salt og kvernet pepper

olje til steking

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Skrap inntil benet på den ene enden av kyllingvingene. Krydre dem og stek i ovnen ved 220 °C i ca. 15 minutter.
  2. Rens sjøkrepsen, krydre og stek dem i en panne på middels varme i 3-4 minutter.
  3. Skjær tykke skiver av avokadoen og legg den i pannen sammen med sjøkrepsen.
  4. Bland spirene, ha over eddik og olje. Anrett som vist på bildet.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.