Kyllingsalat med couscous og ruccula

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Gjør litt ekstra ut av kyllingsalaten, server den med spennende og fargerike ingredienser.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet

salt og pepper

  • 2 ss margarin til steking

  • 4 dl couscous
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 50 g smør
  • ca. 12 ts gurkemeie
  • 2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 200 g fetaost

Dressing:

  • 2 dl seterrømme
  • 1 dl hakkede, soltørkede tomater

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
  2. Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
  3. Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
  4. Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
  5. Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.