Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinggryte fra Kamerun

Kyllinggryte fra Kamerun

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje
  • ca. 2 ss karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. kokosnøtt
  • ca. 1 dl kokosmelk
  • ca. 1,5 dl vann
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 1 stk. mango
  • 0,5 dl rosiner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjenn den deilige smaken av kylling i en blanding av karri, kokos, mango, ananas og rosiner! Server gryten med ris.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 ss nøytral olje
  • ca. 2 ss karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. kokosnøtt
  • ca. 1 dl kokosmelk
  • ca. 1,5 dl vann
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 1 stk. mango
  • 0,5 dl rosiner

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfileter i 2 cm. store biter. Finhakk løk.
  2. Varm opp olje til middels varme i en gryte. Fres løk og krydder i 2 minutter. Legg i kjøttet og la det bli jevnt hvitt. Tilsett vann og kokosmelk.
  3. Ta ut kokoskjøttet av kokosnøtten. Fjern det brune og skjær kokosen i strimler med en potetskreller. Ta av skallet på ananas og mango og skjær kjøttet i strimler. Ha frukten i gryten sammen med rosiner. Jevn eventuelt sausen med litt maisenna. Kok opp og la alt bli varmt.

Server kyllinggryten med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 06:13:26