Kyllingboller med sitron og mangochutney

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kyllingboller passer perfekt til tapasbordet, som en smårett med litt brød og dressing, eller til middag med saus, grønnsaker og poteter. Sitron, mangochutney og chilipasta gjør kjøttbollene ekstra gode.

Ingredienser

  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 3 båt revet hvitløk
  • 1 stk finhakket løk
  • revet skall av 1 stk sitron
  • 112 ss mangochutney
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 stk egg
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Bland kyllingkjøttdeig og salt, og rør godt sammen.
  2. Tilsett resten av ingrediensene.
  3. Form små boller og stek dem i olje til de er gjennomstekt.
Server med salat, brød og aïoli og pynt med frisk salvie, sitron eller lime.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.